Twittercube
Image default
Health

Waarom ik een ooglidcorrectie heb laten doen

Een tijdje terug heb ik een ooglidcorrectie (klik hier voor ooglidcorrectie) laten doen om mijn oogleden weer een stukje te laten stijgen. Het heeft heel veel positieve gevolgen waaronder het feit dat het ervoor zorgt dat je weer een stuk wakkerder uit je ogen kijkt en hierdoor ook vaak wat vriendelijker en vrolijker, je ziet er geïnteresseerder uit. Zelf heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift, dit is een organisatie die puur gespecialiseerd is in het doen van een ooglidcorrectie en hierdoor ook zeer kundig. De behandeling die ik ben ondergaan viel mij eigenlijk reuze mee, want veel mensen spreken over een ooglidcorrectie alsof het een hele intensieve behandeling is, maar na mijn ooglidcorrectie bij Ooglift kan ik zeggen dat dit een grote mythe is.

 

Mijn ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie die ik bij Ooglift ben ondergaan is eigenlijk heel erg soepel verlopen, ik zal eens vertellen hoe het precies is gegaan. Ten eerste kwam ik op gesprek, een intakegesprek was dit. Hierin werd gekeken naar de ernst van het probleem en op basis hiervan gekeken hoe intensief de behandeling zal worden en hoeveel tijd de wond nodig zou hebben om te herstellen. Dit viel uiteindelijk allemaal mee, mijn oogleden hoefden maar een klein stukje de lucht in. Bij de volgende afspraak begon de ooglidcorrectie echt, een medewerker van Ooglift startte met het reinigen van het te behandelen gebied waarna ze tekende welk gedeelte gesneden moest worden. Na een verdovingsprik ging het gebeuren, mijn oogleden werden opengesneden om ervoor te zorgen dat het later weer gehecht kon worden. Dit gebeurde dus allemaal in ongeveer dertig minuten. Een week later ben ik nog eens teruggeweest om de hechtingen te laten verwijderen. Van de wond is bijna niets meer te zien, althans, geen litteken.

 

Ook benieuwd naar wat voor u kan?

Het kan zo zijn dat u in de spiegel kijkt en overweegt ook een ooglidcorrectie te laten doen. In dit geval adviseer ik u om naar binnen te gaan bij Ooglift en niet op zoek te gaan naar een andere behandelaar. Mijn ervaring met Ooglift is heel erg goed en daarom kunt u ook naar hen toe.