Twittercube
Image default
Offers

De verschillen in trilplaten eenvoudig uitgelegd

De verschillen in trilplaten eenvoudig uitgelegd

Een trilplaat is een item die zeker niet mag ontbreken als je in de bouw werkt. Een trilplaat helpt namelijk met het aanstampen en glas maken van een mengsel. Door een trilplaat te gebruiken weet je zeker dat de ondergrond uitermate zacht is zonder dat er luchtbelletjes in zitten en daarnaast wordt het mengsel ook nog eens dikker. Een trilplaat is een item die dus zeker niet mag ontbreken als je aan het klussen bent of werkzaam bent bij de bouw. Maar als je het alleen af en toe nodig hebt tijdens het klussen is het zonde om een nieuwe trilplaat aan te schaffen. Gelukkig hebben wij een andere oplossing: huur een trilplaat bij 123Machineverhuur.nl! Zij zijn een expert op het gebied van verhuur van trilplaten. Op deze manier hoef jij alleen een trilplaat te huren wanneer je het echt nodig hebt. Wil je meer weten over het huren van een trilplaat? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Aandrijving

Het overgrote deel van alle trilplaten maken gebruik van een aandrijving die lopen of een benzinemotor of een dieselmotor die handmatig of elektrisch worden gestart. De trilplaten die door een benzinemotor worden aangedreven zijn meestal wat kleiner van stuk; de trilplaten aangedreven door diesel zijn vaak groter. Het is goed om te weten dat een trilplaat die wordt aangedreven door een dieselmotor meer geluid produceert dan een trilplaat op benzine.

kN

Daarnaast hebben triplaten verschillende slagkrachten. Bij de trilplaat op benzine wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten. Namelijk de trilplaat met slagkracht 15 of 19 kN. De trilplaat op diesel heeft er iets meer: 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. 

123Machineverhuur

Wanneer je een trilplaat nodig bent voor slechts één of twee dagen, dan doe je er verstandig aan om een trilplaat te huren. Op deze manier beschik je enkel over een trilplaat wanneer je deze echt nodig bent. Zo heb je meer ruimte over in de schuur! Wil je meer weten over het huren van trilplaten? Of ben je benieuwd naar wat voor soort trilplaten er allemaal te huur zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van 123Machineverhuur.nl!

 

https://www.123machineverhuur.nl/