Twittercube
Image default
Health

Uw kind centraal bij deze mediator uit Limburg

Ligt u in een scheiding of begint er een scheiding aan te komen, ga dan op zoek naar een goede mediator in Limburg! Buitengewoon Mediation is een mediator uit Limburg dat al vele ervaring heeft met het zo goed mogelijk regelen van scheidingen. Wanneer u kinderen heeft, is Buitengewoon Mediation al helemaal een goede keuze! Wij vinden het namelijk erg belangrijk om de wensen en behoeften van uw kind centraal te stellen tijdens de scheiding. Uw kind mag natuurlijk niet het slachtoffer zijn van jullie scheiding en daarom zullen wij er alles aan doen om uw kind zich prettig mogelijk te laten voelen na de scheiding. Dit doen wij door veel in gesprek te gaan met uw kind en te vragen naar zijn of haar wensen en behoeften. Ook gaan wij graag met u in gesprek om een zo volledig mogelijk beeld van de situatie te krijgen. Door middel van alle gesprekken en wensen, zorgen wij ervoor dat wij een zo goed mogelijke oplossing vinden voor u en uw kind.

Uw ideale mediator in Limburg

Buitengewoon Mediation is uw ideale mediator als u op zoek bent naar een mediator in Limburg. Doordat wij uw kind centraal stellen, zorgen wij voor een goede scheiding voor het hele gezin. Toen wij zagen dat vrienden van ons uit elkaar gingen, werden wij aangegrepen door hun situatie. Wij zagen dat hun kind eigenlijk de dupe werd van hun scheiding en vonden dit niet kunnen. Daarom hebben wij besloten om ons ook te gaan richten op scheidingen en hierbij een speciale aanpak te gebruiken. Door onze aanpak waarbij wij uw kind centraal stellen, zijn wij uitgegroeid tot een unieke mediator in Limburg. Wij zijn een samenwerkingspartner van Centrum Jeugd en Gezin, hiermee willen wij weer benadrukken dat wij echt gaan voor de belangen van het hele gezin en de kinderen binnen dit gezin.

Maak van uw kind geen slachtoffer

Spreekt de werkwijze van Buitengewoon Mediation u aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en wat wij voor u en uw gezin kunnen betekenen. Geen gezin is hetzelfde en daarom volgen wij ook niet iedere keer precies dezelfde aanpak. Maak van uw kind geen slachtoffer van de scheiding, kies voor Buitengewoon Mediation!