Twittercube
Image default
Health

Toe aan een kinderbed?

En ineens is het zover, je kind is toe aan een kinderbed! Je peuter is ‘plotseling’ te groot voor het ledikantje of is er zelfs al uitgeklommen en ontdek je je kind ergens parmantig op het kamertje of erger, huilend op de grond. Je kind groeit soms harder dan je zou willen, letterlijk en figuurlijk. Een kinderbed is natuurlijk interessant. Een welterusten kusje geven die vergezeld gaat met een heerlijke omhelzing van twee kinderarmpjes gaat ook veel makkelijker als je kind in een kinderbed slaapt. Even ernaast zitten om een verhaaltje voor te lezen, ook zoiets, veel makkelijker.

Kinderbed.biz heeft een ruime keuze kinderbedden

Ja, we zijn er alle drie echt aan toe dat onze zoon een nieuw kinderbed krijgt. We zijn onze zoektocht online gestart en kwamen gelukkig al snel uit bij Kinderbed.biz. Winkelen is niet zo mijn favoriete bezigheid. Maar als het gaat om iets voor mijn kinderen, dan kan ik met alle plezier de winkels afstruinen. Dat hebben we ook gedaan samen met onze zoon. Met ons drietjes samen op pad. Op weg naar kinderbed.biz. Ik vond het een heerlijke gedachte dat we wanneer we zouden slagen, het kinderbed en eventuele accessoires direct mee konden nemen. Eenmaal aangekomen bij Kinderbed.biz in Veenendaal (Utrecht) wilde onze zoon gelijk op zoek naar zijn nieuwe kinderbed. Hij had er echt zin in. Gelukkig maar. Hij kijkt er echt naar uit om in de ochtend zelf zijn bed uit te kunnen stappen als hij wakker is om bijvoorbeeld een boekje te pakken.

Niet alleen voor een kinderbed naar Kinderbed.biz.

Naast het nieuwe kinderbed hebben we een nieuwe kast, een nachtkastje, matras, bedbodem en natuurlijk beddengoed gekocht. Onze zoon mocht alles zelf uitzoeken. We hebben er echt een dagje uit van gemaakt. In de hoop dat hij zich deze dag nog lang zal herinneren en hij straks lekker in zijn grote kinderbed zal slapen. Wel hebben we een hekje als extra veiligheid gekocht. Ook al staat het bed straks met één kant tegen de muur. Verder denken we dat hij hierdoor toch nog net dat stukje extra geborgenheid ervaart. Onze dag is in ieder geval meer dan geslaagd. Niet in de laatste plaats door de prima service en de ruime keuze binnen het assortiment van Kinderbed.biz.