Twittercube
Image default
Health

Sani-bouw.nl

Sani-bouw.nl: Een unieke online showroom vol badkamer inspiratie

Sani-bouw.nl is een webshop met een zeer compleet assortiment op het gebied van sanitair, vloer- en wandtegels en bouw- en installatiematerialen. Maar daarnaast is Sani-bouw ook een online showroom, waar je de meest bijzondere en inspirerende ideeën en ontwerpen vindt voor een absoluut unieke badkamer. Wanneer je een keuze maakt voor je favoriete interieur, kun je een 3D ontwerp aanvragen voor je badkamer of toilet. Helemaal gratis en vrijblijvend. Bovendien geven we je advies op maat en, wanneer je dat wenst, een scherpe offerte voor iedere denkbare klus op het gebied van sanitair.

Realistisch ontwerp in 3D

De 3D ontwerpen zijn in HD kwaliteit en de 3D viewer waarmee je ze bekijkt geeft je de mogelijkheid om in- en uit te zoomen. Hierdoor krijg je een buitengewoon realistisch beeld van hoe je badkamer er in het echt uit zal komen te zien. Op deze manier kun je heel gedetailleerd verschillende ontwerpen met elkaar vergelijken, wat het een stuk gemakkelijker maakt om de juiste keuze te maken.

Maak zelf de ideale indeling

In ons tekenprogramma zitten vrijwel alle leverbare tegelmerken. Daardoor kunnen we een zeer realistische weergave maken van hoe je badkamer eruit gaat zien. Zelfs de allerkleinste details qua afwerking kunnen in de 3D ontwerpen zichtbaar worden gemaakt. Je kunt zelf wisselen tussen de diverse soorten tegels en kleurcombinaties. Of accessoires toevoegen of juist verwijderen. Je kunt de indeling van je badkamer met een simpele muisklik aanpassen. Voeg een bad toe of juist een inloopdouche en zie direct wat dat voor gevolgen heeft voor de beschikbare ruimte. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de uitvoering die echt het beste bij je past.

Uitvoerbaarheid van het ontwerp

Natuurlijk kijken we bij het maken van een ontwerp voor je badkamer ook naar de uitvoerbaarheid ervan. Zo letten we bijvoorbeeld op de plek van de toiletafvoer en of het mogelijk is om indien nodig leidingen te verleggen. En we maken direct een compleet tegelplan, zodat je ook kunt zien welke tegelmaten het beste in de ruimte uitkomen.

Advies, offerte en uitvoering

Heb je in de online showroom je keuze gemaakt? Dan kunnen we je ook nog adviseren over de diverse materialen. We beschikken over de juiste kennis en ervaring om je eerlijk en deskundig te adviseren over producten en prijzen. Vervolgens kunnen we een offerte aanvragen voor de aanleg van je badkamervloer of de installatie van je sanitair. We beschikken over bijna 100 vestigingen door het hele land. Er is dus altijd wel een installateur bij jou in de buurt. Deze lokale vakmannen kunnen de gehele renovatie van je badkamer voor je uitvoeren, maar je kunt ze ook in de arm nemen om bijvoorbeeld alleen een badkamermeubel, een toilet of een kraan te monteren.

Sani-bouw is meer dan een webshop

Zoals je ziet, zijn we dus veel meer dan alleen een webshop. Sani-bouw is in staat om het gehele traject te verzorgen van ontwerp van je badkamer en het uitkiezen van de juiste materialen tot de uiteindelijke oplevering ervan. Met een sani-bouw badkamer bepaal je van begin tot eind zelf hoe je badkamer eruit komt te zien.