Twittercube
Image default
Health

Permanent ontharen

Permanent ontharen

Er zijn heel wat redenen waarom je zou kiezen voor het definitief ontharen van bepaalde zones op jouw lichaam. Het scheren beu, haargroei op ongewenste plaatsen en ga zo nog maar even door. Voor permanente ontharing was men vroeger aangewezen op middelen die eigenlijk niet werkten. Harsen en epileren zijn immers een steeds terugkerende lijdensweg. 

Laserontharing

Wie vandaag de dag kiest voor permanent ontharen kan dat gelukkig. De techniek van de laserontharing heeft van deze verre droom een realiteit gemaakt. Deze nieuwe methode maakt gebruik van lasertechnologie om de ongewenste haren definitief weg te houden. Reeds na 5 à 8 behandelingen is zowat 90% van de haren verdwenen. Definitief ontharen via deze weg is niet alleen effectief maar ook veilig. Het is een snelle en permanente oplossing. 

Hoe werkt het?
De lasertechnologie is dus wat definitief ontharen mogelijk maakt. Deze techniek maakt gebruik van een puls laserlicht. Dit warmt de melanine van de haartjes die moeten verdwijnen op en zorgt er na verloop van tijd voor dat de haarwortel compleet vernietigd wordt. Het spreekt voor zich dat dit een gevoelige techniek is die een professionele hand en de beste apparatuur vraagt. Als specialist in laserontharing ook exact de zaken die SENSITIF jou biedt. 

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/