Twittercube
Image default
Health

Maaltijdboxen nemen Nederland over

Er is al een tijd een ware opkomst bezig: de maaltijdbox. Een maaltijdbox is een box vol groente, pasta, aardappelen vlees/vis en ander lekkers die aan huis wordt bezorgd. In de maaltijdbox vind je ook gerechtenkaarten van de meest heerlijke maaltijden – veelal klaar te maken binnen 30 – 40 minuten. Met een food box weet je zeker dat je gevarieerd en gezond eet.

Het maaltijdbox landschap breidt zich snel uit – er zijn op dit moment verschillende food boxen beschikbaar. Maar hoe werkt het? Zodra je een maaltijdbox gaat bestellen geef je tijdens het bestelproces aan hoeveel gerechten je wilt en voor hoeveel personen. Het verschilt per merk maaltijdbox hoeveel gerechten er geleverd worden – bij de meeste boxen is de keuze 3, 4 of 5 gerechten. Ook het aantal personen verschilt per merk maaltijdbox – vaak kun je kiezen uit een maaltijdbox voor 2 of 4 personen. Bij HelloFresh is het ook mogelijk om een 1-persoons box te bestellen. Alles wordt afgemeten bij je thuisbezorgd – gratis!

 

Hoe werkt een maaltijdbox?

Verwacht geen maaltijd die je eenvoudig in oven of magnetron opwarmt. Een maaltijdbox biedt je een maaltijd die je eenvoudig in 30 – 40 minten kan voorbereiden. Alle ingrediënten worden uiteraard meegeleverd. Daarnaast krijg je ook recepten om deze te bereiden. Je bespaart veel tijd van het boodschappen doen. Die kun je dus gebruiken om leuke dingen te doen! Geen zorgen, de recepten zijn allemaal eenvoudig en snel te bereiden en zijn vaak bedacht door een chefkok. In het geval van Mathijs Maaltijdbox worden gerechten zelfs bedacht door een tv-kok!

Vers thuisbezorgd

Het uitgangspunt van alle maaltijdboxen is gezond eten op een makkelijke manier. De verschillende maaltijdboxen kenmerken zich door het gebruik van verse ingrediënten, veelal streekproducten of biologische producten. De recepten zijn afwisselend, waardoor het altijd een verrassing is wat er in de week gegeten wordt. Er zijn veel verschillende maaltijdboxen te verkrijgen zoals vegetarische of veganischte boxen. Ook zijn er speciale afslank maaltijdboxen of gluten- lactosevrije food boxen.

 

http://www.freshboxplaza.nl/maaltijdbox/