Twittercube
Image default
Health

Let op wat je gebruikt

Je ziet ze soms wel voorbij komen op social-media. Mislukte botox, fillers of plastische chirurgie behandelingen. Mislukte filleravonturen: opgezette gezichten en snavelmonden. Jammer maar helaas, gelukkig kan dit na een aantal maanden afzakken. Maar vaker wordt het wel mooi. Een strakke, gladde en stevige huid, dit kan ook met fillers. Vaak wordt het lelijk en gaat het verkeerd als er te veel of te vaak wordt behandeld met fillers.

Fillers zijn op veel plekken te gebruiken, in de lippen of gewoonweg ergens in het gezicht. Met dit natuurlijk als eindresultaat een stralend gezicht zonder een kussengezicht en een snavel. Daarom zijn er een aantal tip waardoor je op een verantwoorde manier gebruik kan maken van fillers.

De oorsprong van fillers is medisch, de fillers op basis van hyaluronzuur zijn bedoeld om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep of om bijvoorbeeld symptomen van aids te bestrijden. Een eigenlijk ander doel dan injecties met de spierontspanner botulinetoxine type A (botox is een merk). Fillers zijn dus op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof wat afbreekbaar is, een stuk meer vertrouwen geeft dat. Hyaluronzuur geeft de werking dat het vocht aantrekt en het daar ook behoud om de kuiltjes of rimpels omhoog te duwen door het vocht dat onderliggend komt te zitten.

Zorg er altijd voor dat je vertrouwen hebt in de arts die je behandeld. Laat je niet mee slepen door trends, en wees zeker geen proefkonijn. Weet van te voren wat je wil, en doe verder onderzoek naar bepaalde fillers en lees recensies. Op deze manier ben je het beste voorgelicht door verschillende (onafhankelijke) mensen. Laat je niet overhalen door een arts die beweert de beste te zijn, als je er geen vertrouwen in hebt moet je dit niet doen, ook al is de filler een tijdelijk middel.

http://www.clinic63.nl/