Twittercube
Image default
Health

Dozen in alle soorten en maten én op maat gemaakt

In ons dagelijks leven worden dozen steeds vaker gebruikt. Het is gemakkelijk om kartonnen dozen te vinden als je een doos nodig hebt om spullen op te bergen. Je loopt de eerste de beste supermarkt binnen en je hebt een grote keuze. Als je geluk hebt. Want dit soort dozen zijn zo gewild, dat je soms echt geluk moet hebben wil je een goede geschikt en stevige doos gratis op de kop kunnen tikken. Bijvoorbeeld om je studieboeken op zolder te bergen. Maar heb je een webshop bijvoorbeeld, dan kun je natuurlijk niet volstaan met het afstruinen van de supermarkten bij jou in de buurt. Op zoek naar dozen die je kan gebruiken als verpakkingsmateriaal. Dan maak je echt geen goede beurt bij je klanten.

Dozen op maat gemaakt, mét opdruk

Je klanten die via je webshop bestellen, verwachten dozen om hun product, die mooi zijn, die passend zijn, die stevig zijn waardoor het door hen bestelde product niet tijdens het vervoer beschadigt. Maar ze verwachten stiekem ook een verpakking die een behoefte creëert die zich het best laat uitdrukken als: niet meer kunnen wachten om de doos te kunnen openen. Dát zijn dozen die op maat zijn gemaakt. Als webshop eigenaar kan je met de professionals van de Dozenhal een doos introduceren die volledig in overeenstemming is met de creativiteit en originaliteit van het product. Naast de creativiteit in de structuur van de dozen, kunnen de dozen ook bedrukt worden met tal van opties ter decoratie- en stylingideeën zodat jouw dozen er anders uitzien dan gebruikelijk en ze voor zichzelf spreken in de roerige markt.

Perfectie tot in detail

Vanaf het scannen, monteren, bedrukken, stansen, lamineren en plakken van allerlei stappen die nodig zijn om te komen tot een eindresultaat dat 100% in de smaak valt, is perfectie nodig om de natuurlijke esthetiek van de doos tot zijn recht te laten komen. Op maat gemaakte dozen worden geproduceerd en over de hele wereld gebruikt om verschillende doeleinden te bereiken. De meest voorkomende is om ze “Geschikt voor het product” te maken, het beïnvloeden van een sterk merkimago, opslag, verzending en het weergeven van allerlei soorten items, variërend van decoratieve tot elektronische en retail items.