Twittercube
Image default
Health

Direct een baan na afstuderen

Wilt u een goede baan direct nadat u bent afgestudeerd? Het is voor veel startende op de arbeidsmarkt niet eenvoudig om direct werk op niveau te vinden. Newpublic helpt jonge hoogopgeleiden op een goede start te maken dankzij een traineeship overheid. Deze traineeship stoomt jong talent klaar voor werk dat aansluit op hun capaciteiten.

Wat kunt u verwachten van de traineeship overheid?

Een traineeship overheid is geschikt voor iedereen die net afgestudeerd is van het HBO of WO in een geschikte richting voor werken bij de overheid. Past uw studie(richting) in een functie bij de overheid? Wees dan niet bang om contact op te nemen voor een unieke traineeship. Deze traineeships bij de  overheid duren twee jaar. In deze jaren werk je bij een overheidsinstelling en volg je een online trainingsmodule. U wordt helemaal klaargestoomd voor het werken bij de overheid.

De voordelen op een rijtje:

  • Direct aan de slag na uw opleiding
  • Studeren en werken tegelijkertijd
  • Na de traineeship mogelijkheid tot een baan bij de overheid

Een terechte vergoeding

U krijgt betaalt voor alle uren die u werkt. U ontvangt een vergoeding die gepast in voor trainees. Na dit tweejarig traject, is de kans groot dat u bij de overheidsinstelling in dienst kunt gaan. Veel van de trainees van Newpublic krijgt na de traineeship overheid een vaste aanstelling aangeboden. Dit traineeship is dus een investering in uw toekomst.

Wilt u meer weten over deze traineeship overheid? Neem dan een kijkje op de website van Newpublic en meld u aan voor een traineeship Newpublic!