Twittercube
Image default
Health

Buitengewoon mediation voor al uw scheidingen

Buitengewoon mediation is een bedrijf dat zich met name richt op scheidingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw scheiding op een goede manier zal verlopen en dat er geen narigheden plaats zullen vinden. De scheiding is namelijk een gebeurtenis in uw leven die u liever niet had meegemaakt. Ook kan het zo zijn dat deze gebeurtenis erg plotseling komt en dat u zich hier niet op heeft kunnen voorbereiden. Buitengewoon Mediation begrijpt dat dit lastig kan zijn en vindt het daarom belangrijk dat u uiteindelijk uw scheiding met een goed gevoel kan afsluiten. Bij veel scheidingen wordt er wel vaak wat vergeten, de kinderen. Voor uw kinderen kan de scheiding nog harder aankomen en daarom is het belangrijk om uitgebreid met hen het gesprek aan te gaan. Buitengewoon Mediation zorgt ervoor dat ook uw kinderen geen naar gevoel krijgen bij jullie scheiding.

 

Kinderen komen op de eerste plaats bij Buitengewoon mediation

Buitengewoon mediation ziet het als haar taak om uw kinderen goed te betrekken bij jullie scheiding. Alleen op die manier voelt het kind zich gehoord en zullen er in de toekomst geen spanningen of verwijten optreden. Dat is dan ook de reden dat wij bij Buitengewoon mediation zeggen: “kids first”. Wij gaan meteen over op actie om langlopende conflicten tussen u en uw partner meteen op te lossen. Hierbij is het belangrijk dat het gesprek met u beiden wordt aangegaan en dat er goed gekeken wordt naar een oplossing waar jullie allebei mee tevreden zullen zijn. Buitengewoon Mediation is een bedrijf dat onafhankelijk te werk gaat. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat wij een kant zullen kiezen. Ook weet u bij ons zeker dat de zakelijke kant geregeld zal worden en dat u zich hier dus verder niet meer zorgen over hoeft te maken.

 

Kom gerust eens langs voor een gesprek

Neem gerust een kijkje op de website van Buitengewoon mediation om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om onze werkwijze en de diverse mogelijkheden door te nemen. Tot ziens bij Buitengewoon mediation!