Twittercube
Image default
Health

ADHD in Ede

Wat doe je in Ede als je ADHD hebt? Deze aandoening is vrij bekend en kan veel klachten leveren. Het is dan ook lastig hoe je hier soms mee op kunt gaan. Daarom is het goed om meer te weten over ADHD of ADD. Wat is het precies? Deze aandoening of afwijking in de hersenen kan problemen veroorzaken rondom drukte, overzicht en concentratie. Vaak wordt dit al op opgemerkt op de basisschool of de middelbare school. Je kunt door middel van medicijnen in dat stadium hier iets aan doen. Helaas kan ritalin soms nare bijwerkingen hebben en daarom doet niet iedereen dit. Meer weten over het behandelen van ADHD in Ede? Neem contact op met ADHD2GO!

Bedrijven en ADHD in Ede

Wat als je een bedrijf in Ede wilt vinden en je hebt hier last van? Het kan soms ook invloed hebben op de werkvloer. Daarom bestaan er bedrijven die mensen hierbij kunnen helpen. Zij steunen je hierin en proberen je op de goede weg te helpen. Je bent echt de enige niet, daarom is het ook niet gek om deze hulp te zoeken. Een mogelijk bedrijf hierin in adhd2go.nl. Zij helpen op het gebied van ADD of ADHD. Ze kijken naar mogelijke oplossingen voor klachten die men ervaart op de werkvloer. Dit doen ze door speciale coaching. Ze beginnen met een kennismakingsgesprek en zien op er een klik is. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat het van één van de kanten niet werkt en indien dit geval dan gaat het niet doen. Daarom is het belangrijk om dit uit te voeren. Klikt het wel dan gaat het coaching traject van start. Er worden uiteindelijk ongeveer 5 á 6 sessies doorlopen ne het volgt naar jouw behoeftes. Ze passen zich dus aan. Ook ondersteunen ze in de loopbaan. Ze helpen je met eventuele keuzes die gemaakt zouden kunnen worden. Zo hoef je dit niet alleen te doen, maar denkt er iemand met je mee.

Waarom Ede

We noemen al een paar keer Ede, maar waarom doen we dan? ADHD 2 Go is een bedrijf wat in deze regio gevestigd is. We raden ze enorm aan en daarom benoemen we ze ook. Ze zijn goed bezig op het gebied van bemiddeling en daarom kiezen we gaan dit bedrijf. Vraag je je nu af of ze ook jou kunnen helpen? Neem vooral even contact met ze op!