Wil je je eten gescheiden koken? Koop dan nu een pannenset

Gezond wegen

Gezond eten is niet zomaar iets! Het hoort bij je lifestyle te horen. Je kunt plaats van een cola en zelfgemaakte smoothie nemen. Dit verkleint de kans om meer te aankomen. Hoe beter je weegt, des te meer je met een fijn gevoel buiten rond kunt lopen. Gezond eten verkleint de kans op overgewicht en obesitas

De schrijf van vijf

Weet je niet hoe je gezond moet eten? Schrijf van vijf helpt jou met gezond eten. Deze gezonde eetpatroon laat je zien wat je kunt eten. Je hebt een keuze uit vijf vakken. De eerste vak bestaat uit groente en fruit. Je kunt groente en fruit in veel soorten verpakkingen krijgen. In de eerste vak zitten er heel veel vezels en vitamines in.  Door de vezels en vitamines wordt je fitter en concentreer je je beter. In vak 2 zitten er veel voedingstoffen in die van belang zijn. Vak 2 bestaat namelijk uit: brood, granen, aardappelen en rijst. De belangrijkste voedingstoffen die hierin zitten zijn eiwitten, koolhydraten, en calcium. De derde vak bestaat uit zuivel, vlees en vis. Door 1 a 2 x per week dit te eten, verkleint dit de risico op hart- en vaatziekten. In vak 4 zit er vet en olie in, als je dit af en toe met je eten mixt verkleint dit de risico van de cholesterol in het bloed. Het laatste vak bestaat uit vocht, dit omvat alle dranken. Door veel water te drinken, reinig je je lichaam.

Gezond koken

Wil je je maaltijd in de juiste pan koken? Koop dan nu je pannenset. In deze set vind je veel soorten pannen, die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. Het vergemakkelijkt het koken. Er wordt meer met de bacteriën rekening gehouden en het soort eten wordt gescheiden gekookt.

 

https://www.sola-fabriekswinkel.nl/