Twittercube
Image default
Health

Tandartsstoel van All Dent

Bent u op zoek naar een goede tandartsstoel voor uw nieuwe praktijk? Dan bent u aan het juiste adres bij All Dent. Als u op zoek bent naar een specialist bij de inrichting van uw nieuwe mondzorg- of tandartspraktijk, dan is All Dent dé specialist waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u terecht voor een gehele praktijkinrichting. Hierbij maakt het niet uit of u net een nieuwe praktijk bent gestart of dat u juist uw ‘oude’ praktijk in een nieuw jasje wilt steken. 

Waarom de tandartsstoel van All Dent?

Bij All Dent begrijpen wij dat de tandartsstoel waarschijnlijk het belangrijkste ‘meubelstuk’ is in uw gehele praktijk. De stoel staat namelijk voor de comfort van de patiënt maar ook voor uzelf als professional. Bij ons vindt u diverse stoelen zodat er altijd een geschikte stoel voor u tussen zit. Zo vindt u bij ons in het assortiment de zogenaamde ‘ComfortMove’. De ComfortMove is speciaal ontwikkeld om rugklachten tegen te gaan. De rugsteun is zeer klein en daardoor bent u verzekerd van genoeg bewegingsvrijheid. De holte van de rugsteun zorgt ervoor dat uw onderrug genoeg steun krijgt, dit zorgt ook nog eens voor een betere houding waardoor u minder inspanning hoeft te verrichten. De zitting is gelijk aan de rugsteun en beschikt over een kantelmechanisme. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog of laag u de zitten wilt. Dit hangt geheel af van uw lengte en uw lichaamsgewicht. Een andere populaire werkstoel die u in ons assortiment kan vinden is de CorrectSit. Deze is ook geschikt voor rugklachten en geeft u ook genoeg vrijheid om te bewegen zoals u wilt. De stoel is in principe geschikt voor alle type gebruikers en verschillende praktijken en/of opleidingscentra. De FD-225 heeft geen leuning. Hierdoor bent u verplicht om een rechte rug te houden tijdens het werken. De FD 225 heeft een hoogtebereik tussen de 520 en 720 mm. Deze variant is geschikt voor mensen tot 180 cm. 

Welke stoel moet ik kiezen?

Vindt u het lastig om te bepalen welke stoel u moet kiezen voor uw praktijk? Neem dan gerust op met All Dent. Wij adviseren u graag over onze producten.