Twittercube
Image default
Health

Mindfulness brengt rust in lichaam en geest

Het leven bestaat voor iedereen uit de zogeheten up’s en down’s, de mooie en minder mooie momenten van het leven. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om energie te halen uit de mooie momenten. Of om de negatieve energie uit de minder mooie momenten een plek te geven. Diegene die dat lastig vinden kunnen in een negatieve spiraal eindigen en overbelast of zelfs erger dan dat eindigen. Mocht jij het niet kunnen om de up’s en down’s in balans te houden dan kan je dat leren door middel van de mindfulness. Door mindful in het leven te staan breng je rust in je lichaam en geest.

Wat kan mindfulness voor jou betekenen?

Zit het jou voor je gevoel allemaal tegen en kan jij je leven maar niet op de rit krijgen? Dan kan mindfulness voor jou de oplossing zijn. Leer je emoties, lichaam en stress niveau weer op pijl te krijgen. Mindfulness is van oorsprong een boeddhistische meditatie techniek en kan jou helpen om weer sterk in het leven te staan. Leer doormiddel van groepscursussen of meditatiethelemaal mindful te worden. Laat daarom jezelf niet langer leiden door je gevoelens en emoties. Wordt de baas over je eigen lichaam en levenswijze. En sta sterk in het leven zodat jij de hele wereld aan kan.

Oefening baart kunst

Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Een week mediteren en je bent helemaal mindful gaat helaas niet. Om mindful te worden moet je veel oefenen. Je moet je lichaam en geest op een lijn brengen met elkaar. Dit is niet makkelijk. De groeps- en meditatielessen zijn voor iedereen. Je hoeft niet in een bepaalde levens- of gezondheidsfase zitten om in aanmerking te komen voor mindfulness training. Wil jij graag jezelf weer op de rit krijgen en leren om dat de rest van je leven te kunnen doen? Of wil jij graag jezelf beter leren kennen? Wacht niet langer en schrijf je in voor de gratis proefles bij mindfulness Deventer en wordt een sterker mens.

https://www.tanneverhulst.nl