Twittercube
Image default
Offers

Met deze drie tips stijg je boven jezelf uit en wordt het huren van een steiger een eitje!

Met deze drie tips stijg je boven jezelf uit en wordt het huren van een steiger een eitje!

Steigerverhuur is geen populaire bezigheid. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste steiger te kiezen voor uw bouwproject. Er zijn dus veel verschillende soorten steigers. Bijvoorbeeld rolsteigers, halsteigers, trappensteigers, etc. Om je wat advies te geven over het huren van een steiger, hebben we de dingen op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het steiger huren!

Weet wat voor steiger je nodig bent

Het eerste dat u moet doen voordat u een steiger gaat huren, is begrijpen waarom u deze nodig heeft. Als u bijvoorbeeld steigers voor de buitenkant nodig heeft, wordt bij sommige modellen een aanbetaling gedaan. Ook is het belangrijk om te weten of je  ook steigers nodig hebt voor bepaalde werkzaamheden, of dat het om een ​​enkele klus gaat. Ga je bijvoorbeeld  een binnenmuur schilderen, dan heb je  andere steigers nodig dan wanneer je  het dak buiten zou schilderen. Zorg ervoor dat u precies weet waarvoor u de steiger  gaat gebruiken, hoe hoog deze zal zijn en of deze moet worden verplaatst.

Beschikbaar in verschillende hoogtes

Steigers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Dit kan het moeilijk maken om de hoogte nauwkeurig te bepalen. Doordat je de steiger zelf bouwt, kun je meestal zelf de lengte van de klus bepalen. Daarom moet u een steiger krijgen die iets hoger is dan u vooraf had ingeschat!

Advies is altijd mogelijk

Het inhuren van een steigers is niet (altijd) klaar voor gebruik. Je moet het zelf monteren. Wanneer het je eerste keer is dat je dit doet, kan dit lastig zijn. Uiteraard krijg je er altijd een opbouw handleiding voor je om het goed te doen. Wanneer je steigers inhuurt, kan het heel goed zijn om te noemen dat je dit nog nooit hebt gedaan. Je krijgt dan advies over hoe u ze het beste kunt combineren. Het zal u veel werk besparen.

 

https://www.123machineverhuur.nl/