Gezond & JIJ – Balans tussen voeding en verbranding

Balans tussen voeding en verbranding

Afslanken kan met of zonder maaltijd vervangers. Wat niet kan is afslanken zonder de juiste motivatie. Het is lastig om alleen af te vallen. In Nederland heeft 50% van de mensen boven de 18 jaar te maken met overgewicht. De meeste hebben een klein beetje overgewicht en hebben daar vrede mee. Echter heeft 14% van de Nederlanders boven de 18 jaar last van obesitas. Obesitas is niet fijn om te hebben en Maria Commijs van Gezond & Jij begrijpt dat heel goed. Daarom helpt Maria Commijs mensen met overgewicht om af te vallen en beter te laten voelen over zijn of haar lichaam. Hier heeft Maria Commijs verschillende technieken voor. Het belangrijkste is dat er een balans wordt gevonden tussen voeding en verbranding. Dat kan op twee manieren, namelijk: met of zonder maaltijd vervangers.

Deskundige begeleiding bij afvallen

De meeste afval manieren die op internet worden gegeven gaan maar voor een select groepje mensen op. In de meeste gevallen werkt het maar op de korte duur. Dit komt omdat ieder menselijk lichaam op een andere manier reageert op voeding en beweging. Afvallen is maatwerk en daarom is het inschakelen van Maria Commijs een verstandige keus. Zij geeft u deskundige begeleiding. Ten eerste omvat dat advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht. Daarnaast leert Maria Commijs u een gezond voedingspatroon met een persoonlijk afgestemd weekmenu. Tevens geeft Maria Commijs u advies op het gebied van beweging. Hiermee kunt u op snel tempo kilo’s kwijtraken. Echter is dat nog niet alles. Mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen, plus, bewustwording en leren omgaan met lastige momenten is een belangrijk onderdeel waar Maria Commijs u graag bij helpt.

Afvallen met of zonder maaltijdvervangers

U kunt helemaal zelf bepalen of u wilt afvallen met of zonder maaltijdvervangers. Maria Commijs is er om u te helpen in beide processen. Met maaltijdvervangers zult u het Cambridge Weight Plan volgen. Zonder maaltijdvervangers gaat het expliciet over gewichtsbeheersing. Voor meer informatie over afvallen en wat Maria Commijs voor u kan betekenen verwijs ik u door naar Gezond & Jij. Maria Commijs is een gediplomeerd, gecertificeerd gewichtsconsulente. 

http://www.gezondenjij.nl/