Twittercube
Image default
Offers

Een goede zorgverzekering geeft zekerheid

Tandartsverzekeringen zijn er in veel soorten en maten. Bij Salland houden we het overzichtelijk. U kunt kiezen uit drie pakketten: TandExtra, TandPlus en TandTop. Afhankelijk van uw wensen en eventuele verwachte kosten in het komende jaar, maakt u een keuze.

Helder en overzichtelijk

Over de premiebedragen en de voorwaarden is Salland volkomen transparant. Het vullen van een gaatje, het trekken van een oude kies, een wortelkanaalbehandeling en de jaarlijkse of halfjaarlijkse controle: ze vallen allemaal binnen de dekking. Salland is een regionale zorgverzekeraar en richt zich op de inwoners van Overijssel en Gelderland. We hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. De complete servicevoorwaarden hebben we online gezet. Een lijst alternatieve zorgaanbieders, het landelijk indicatieprotocol kraamzorg, de limitatieve lijst machtigingen kaakchirurgie, een lijst maximale vergoeding techniekkosten en nog veel meer: u vindt het allemaal op www.salland.nl.

Korting via collectief

Salland heeft van oudsher met veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Het voordeel voor u is natuurlijk dat u zo gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting zorgverzekering. Zowel de premie van de aanvullende verzekeringen als van de tandartsverzekeringen vallen hierdoor lager uit.

Salland hanteert de zogenoemde naturapolis. Dit betekent dat wij als zorgverzekeraar direct de zorgkosten betalen die u maakt. Het gaat dan om zorg van zorgverleners met wie wij een contract hebben en dat is circa 90% van het totale aanbod in de regio. U kunt er dus van uitgaan dat u zelf beslist waar en van wie u zorg krijgt. Gaat het om een zorgverlener waarmee geen relatie bestaat? U krijgt alsnog 90% van het gemiddelde tarief van wel-gecontracteerde partners. Dit percentage ligt een stuk hoger dan bij veel andere zorgverzekeraars. Bent u benieuwd naar de premies? U kunt online zelf uw premie uitrekenen. Voor vragen kunt u bellen met telefoonnummer (0570) 68 74 84.

https://www.salland.nl/